Ülkemizin seçkin firmalarından birisi olan Miracle Cash & More geçtiğimiz akşam Crstos Hotel’de düzenlediği etkinlikle hem beşinci yaşını hem de yeni yıl kutlamasını kutladı. Direktörler Ebru & Hakan Törehan’ın yanı sıra Başbakan Ünal Üstel in eşi Zerrin Üstel, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Hasan Küçük, Çatalköy- Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, Miracle Değirmenlik takımı, Miracle Karşıyaka takımı, Miracle Hentbol takımı, Miracle Esentepe takımı ve çalışanlar katıldı.

  Gecenin sunuculuğunu  Enerji Fm‘in başları DJ’i Soydan Korkmaz üstlenirken gecede ilk konuşmayı Direktör Hakan Törehan yaptı.

 Törehan, “Böylesine anlamlı bir gecede yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum biz büyümeye devam ediyoruz” dedi.

 Ardından bir konuşma yapan Miracle Estate Cio’su ve Miracle Değirmenlik Asbaşkanı Ebru Törehan, “Başta eşin Hakan Törehan olmak üzere aileme sevenlerime böylesine bir gecede burada oldukları için çok teşekkür ederim” dedi. 

  İlk olarak sahne çıkan Pelin Aydın ve Öldüren Şampanya en sevilen şarkıları gelen konuklar için seslendirdi.

  Ardından bu kez sahne alan Törehan ailesinin kızları Mira, Pelin Aydın’la birlikte “Miracle” şarkısına düet yaparken büyük bir beğeni kazandılar.

  Pasta kesimi ve plaket töreni sonrası ise oryantal şovla gece devam etti.

  İlerleyen saatlerde ise sahne çıkan Türkiye’nin ünlü sanatçısı Ayta Sözeri en sevilen şarkılarını gelenler için seslenirken pist bir an olsun boş kalmadı.