Sivasspor, Hakan Arslan'a Atatürk sözüyle cevap verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivasspor, Hakan Arslan'a Atatürk sözüyle cevap verdi
Abone ol
Sivasspor, takımla bağlarını koparan futbolcu Hakan Arslan'a Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüyle cevap verdi. Kulüp Hakan Arslan ile ilgili daha önceki paylaşımları hatırtarak açıklama yaptı.

Sivasspor'da takımdan ayrıldığını duyuran ve kulübe sitemde bulunan futbolculardan Hakan Arslan'a cevap gecikmedi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor kulübü Hakan Arslan ile ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Sivasspor’umuzda 11 sezon futbol hayatını sürdürmüş olan Hakan Arslan, bugün yaptığı açıklama ile kulübümüze veda etmiştir. Geçtiğimiz sezonun başında Teknik Direktör Servet Çetin’in takımda istemediği Hakan Arslan’a, Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulumuz arkasında durarak kulübümüzde kalması sağlanmıştır. 15 Eylül 2023 tarihinde transfer komitemizi arayan Hakan Arslan, 'Bana çok büyük rakamla transfer teklifinde bulundular' diyerek takımımızdan gitmek istediğini söylemiştir. Yönetim kurulumuz yaptığı değerlendirme neticesinde oyuncunun takımda kalması yönünde karar bildirmiştir.

Sivasspor, Hakan Arslan'a Atatürk sözüyle cevap verdi - 1. Resim

ATATÜRK'ÜN SÖZÜNÜ HATIRLATTILAR

Bir röportaj esnasında gazetecinin, 'Ziya Erdal ve Hakan Arslan önümüzdeki sezon takımda kalacak mı, sezon sonunda futbolu bırakacak mı?' sorusuna Basın Sözcümüz Gökhan Karagöl, 'İki oyuncu da bizim kıymetlimiz ve evladımız' diyerek cevaplamıştır. Ancak farklı sosyal medya platformlarında, ‘Hakan Arslan sezon sonu futbolu bırakıyor’ paylaşımları yapılmış bu durumun asılsız olduğu yönetim kurulumuz tarafından kendine söylenmiştir. Buna rağmen sosyal medyada çıkan asılsız haberleri referans göstererek talihsiz bir veda açıklaması yapan Hakan Arslan’a Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' düsturunu hatırlatır bundan sonraki futbol hayatında kendine başarılar dileriz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konuk Bakan Işıkhan Çalışma Dairesi personelinin sertifika törenine katıldıÖnceki Haber

Konuk Bakan Işıkhan Çalışma Dairesi pers...

Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı Türkiye'ye veda ettiSonraki Haber

Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı T...

Facebook Yorum

Yorum Yazın